Røde roser med grønt

Røde roser er en klassiker og kan bindes med lækkert grønt som gør den ekstra elegant. De røde roser kan variere meget i priser så vi tilpasser et antal ud fra den pris du ønsker at bestille buketten til på givende dag.

Ønsker du et bestemt antal roser, anbefaler vi at du ringer til butikken.

DKK 400,00DKK 600,00

Ryd

Relaterede produkter

 • Sommermix

  DKK 250,00DKK 600,00

  Sommer og glade farver med mange forskellige blomster. Mellem høj bundet buket med lidt blandet af sommerens blomster fra dagens indkøb.

  Vælg muligheder
 • Grab and go.

  DKK 200,00DKK 500,00

  Vores populære grab and go fra butikken er blevet efterspurgt på webshoppen. Vi binder blomsterne i forskellige højder så det giver volume og højde i forhold til en alm buket. Farver /blomster er afstemt med dagens indkøb og floristen leger med kreativiteten.

  Vælg muligheder
 • Wauw-buketten.

  DKK 600,00DKK 700,00

  Jeg elsker at lave en wauw buket til jer. En buket der kendetegner vores kvalitet og håndværk. Overrask en du vil forkæle med denne bombe af blomster kærlighed. Buketten bliver bundet med dagens indkøb af blomster så farver og sortiment kan varierer fra sæson til sæson.

  Vælg muligheder
 • Hvid nordisk buket

  DKK 250,00DKK 500,00

  En høj luftig buket med forskellige hvide/ lyse  blomster. En buket der passer til det moderne og nordiske hjem.

  Vælg muligheder

FERIELUKKET

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Curabitur blandit tempus porttitor.