Kistepynt

En kistepynt er vores sidste farvel til vores kære. Opgaven udføres af uddannet florist og vi ønsker at lave det smukkest håndværk. Det er vigtigt for os at den sidste afsked bliver smuk og personlig.

Ønskes der et special/ luksus blomster bedes i rette henvendelse til os i butikken. Så kan vi sammen vælge det rigtige blomstervalg, så det bliver som i ønsker det.

Prisen indikerer hvor mange blomster der benyttes, men tager man udgangspynt i årstiden er det altid et godt valg med masser af muligheder.

DKK 1.500,00DKK 2.000,00

Ryd
  • 150 DKK
  • DKK
  Reset options

Relaterede produkter

 • Be my Valentin

  DKK 400,00DKK 700,00

  Skøn rosa farvet valentinsbuket hvor floristen sammensætter dagens indkøb til en lækker romantisk buket. Lidt små piblende blomster med et mix med lidt større blomster sammensættes til den helt rigtige Valentinsbuket lavet af Acacia Blomster.

  Vælg muligheder
 • Grab and go.

  DKK 250,00DKK 500,00

  Vores populære grab and go fra butikken er blevet efterspurgt på webshoppen. Vi binder blomsterne i forskellige højder så det giver volume og højde i forhold til en alm buket. Farver /blomster er afstemt med dagens indkøb og floristen leger med kreativiteten.

  Vælg muligheder
 • Wauw buket.

  DKK 600,00DKK 700,00

  Jeg elsker at lave vores wauw buketter til jer. En buket der kendetegner vores kvalitet og håndværk. Overrask en du vil forkæle med denne bombe af blomster kærlighed. Buketten bliver bundet med dagens indkøb af blomster så farver og sortiment kan varierer fra sæson til sæson.

  Vælg muligheder
 • Ranunkel buket

  DKK 250,00DKK 500,00

  Mix af forskellige ranunkler, som udgangspunkt vil buketten ligne billedet ud fra dagens indkøb af blomster. Den viste model koster 300kr

  Vælg muligheder

FERIELUKKET

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Curabitur blandit tempus porttitor.