Opsats/ dekoration

En båredekoration/ opsats er lavet i oasis, så fylder derfor lidt mere end en bårebuket. Faconen varierer efter blomstervalg, men udgangs punktet er en høj trekant. Laves med årstidens blomster, som tilpasses i farver til en dame eller herre.

Ønsker du bånd til, tilkøbes det og du skriver din tekst i bestillingen.

F.eks. til de to båndender : En sidste hilsen  –  Fra familien Hansen

DKK 500,00DKK 800,00

Ryd
  • 150 DKK
  • DKK
  Reset options

Relaterede produkter

 • Evighedsbuket

  DKK 250,00DKK 400,00

  Evighedsbuketter er blevet meget populære i de danske hjem. Vores modeller ligner farvemæssigt den på billedet. Enkel og skandinavisk.

  Vælg muligheder
 • Grab and go

  DKK 200,00DKK 500,00

  Vores populære Grab and Go buketter er opbygget i forskellige højder med lidt anderledes afskåret som passer godt til nytidens trend. Farver og blomster afhænger dagens indkøb. Vi har også altid Grab and go klar i butikken til den hurtige kunde.

  Vælg muligheder
 • Efterårets mest populære

  DKK 250,00DKK 700,00

  Farverig efterår indeholder en masse af de gode farver der ses i naturen på denne årstid. Er du glad for farver så lad floristen arbejde med dagens indkøb af blomster. Stor flot buket, som er bundet med respekt for hver enkel  blomst. Den viste på billedet koster 700kr.

  Vælg muligheder
 • Sensommer mix

  DKK 400,00DKK 700,00

  Masser af årstidens blandet blomster med dejlige farvekontraster. Høj og luftig buket der skaber glæde.

  Vælg muligheder

FERIELUKKET

Fusce dapibus, tellus ac cursus commodo, tortor mauris condimentum nibh, ut fermentum massa justo sit amet risus. Curabitur blandit tempus porttitor.